Ausnutria Nourishing life & growth

Meer dan 100 jaar ervaring in zuivel

Met meer dan 100 jaar ervaring in zuivel en ruime expertise in de ontwikkeling en productie van kindervoeding, ondersteunt Ausnutria de gezonde ontwikkeling van baby’s en jonge kinderen.

Ausnutria produceert onder andere het premium merk Kabrita, milde flesvoeding op basis van geitenmelk. Verder werkt Ausnutria samen met klanten wereldwijd, aan de ontwikkeling en productie van hun eigen merk. De baby-en peutervoedingen geproduceerd door Ausnutria worden geëxporteerd naar meer dan 65 landen wereldwijd.

Bekijk hier in welke landen Ausnutria actief is.

Nourishing life & growth

Ausnutria levert een bijdrage aan de wereldwijde beschikbaarheid van hoge kwaliteit kindervoeding. Deze hoge kwaliteitsproducten en services ondersteunen de gezonde ontwikkeling van jonge kinderen. Tevens leveren we hiermee een bijdrage aan de zakelijke groei van onze wereldwijde klanten. Dit is duidelijk verwoord in onze mission statement: Nourishing life & growth. Wij ondersteunen borstvoeding als beste voeding voor jonge kinderen. Daarnaast willen we ook moeders die afhankelijk zijn van flesvoeding, of moeders die op een gegeven moment gaan wisselen van voeding, goede ondersteuning bieden. Ze hebben het recht de juiste informatie te ontvangen zodat ze een goed geïnformeerde beslissing kunnen maken waarop ze kunnen vertrouwen. Wij geloven in de liefde van een moeder voor haar kind en de keuzes die zij maakt voor een goede ontwikkeling.